Sajtómegjelenések, események
Magazin
Sajtómegjelenések, események
Magazin
A Kifőztük Magazinban rendszeresen találkozhatsz velem! Lapozd át a Magazint és ha tetszik az Álomvilág Gasztro receptje készítsd el!
Receptek, melyek megjelentek a Magazinban is
Fetás-sütőtökös muffin
Muffin nem csak édes verzióban készülhet, nagyon finom sós verziók is léteznek, amik uzsonnás dobozban is megállják a helyüket. Ilyen például ez a
Sajtkrémes gombával töltött édesburgonya
Idén is igyekszem majd a böjti időszakba minél több húsmentes étel ötletet hozni nektek. A töltött és rakott ételek továbbra is nagy kedvencek
Tejszínes brokkolis tőkehal
Így év elején ismét kicsit jobban odafigyelünk az étkezésünkre, úgyhogy jön majd jó pár olyan étel, amivel szeretném megmutatni nektek, hogy a diétás
Lazacburger
Itt a nyár, így jöhetnek a grill és fagyi receptek sorban. Sok van a tarsolyomban, de most elsőként egy olyan hamburgert hozok nektek,
Rakott spárga
A tavasz számomra az eper és a spárga megjelenésével válik egyértelművé. Előbbit az egész család szereti,utóbbival időnként „harcot” vívunk, hogy mennyit lehetne itthon
Steak szuvidálva, négyborsos mártással
Még a böjt elején ennek az ételnek a képével kérdeztelek meg titeket, hogy legyenek e húsos ételek is, így gondoltam eljött az ideje,
Gasztroesemények
Az étel iskolája, az élet iskolája? – új Lidl szakácskönyv Széll Tamástól
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Lidl immár 7. alkalommal megjelenő szakácskönyvét én már több, mint 2 hete a kezemben tarthatom, akkor vehettünk ugyanis
Sajtkészítő tanfolyam, és amit utána otthon alkottam
Talán kijelenthetem, hogy megtanultam gomolya sajtot készíteni, de persze még van hova fejlődnöm, viszont nagyon lelkesen kísérletezem. Az úgy kezdődött, hogy még tavalyelőtt Hugicámnak születésnapjára
Újabb borvacsora és immár az ötödik Lidl szakácskönvy
Idén immáron ötödik alkalommal jelentet meg a Lidl saját szakácskönyvet a karácsonyi készülődés ideje alatt, melynek bemutatóján én is részt vehettem Széll Tamás Stand25 bisztrójában.
Három a magyar igazság… remélem lesz még ráadás
El se hiszem, de már a harmadik Lidl szakácskönyv bemutatón vehettem részt a múlt héten az Urbán Betyárban, és remélem, hogy ez nem lesz az
Túl a második éven
Tegnap ismételten abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem a Lidl által szervezett szakácskönyvbemutatón és az ezzel egybekötött sajtóvacsorán a Robinson Étteremben Budapesten. Az
Egy újabb mérföldkő
Aki olvassa a receptjeimet az tudja, hogy szeptember végén a Lidl meghívásának köszönhetően részt vehettem az idei, immáron harmadik alkalommal megrendezett Lidl borvacsorán, melynek helyszíne