Sajtómegjelenések, események

Magazin

Sajtómegjelenések, események

Magazin

A Kifőztük Magazinban rendszeresen találkozhatsz velem! Lapozd át a Magazint és ha tetszik az Álomvilág Gasztro receptje készítsd el! 

Receptek, melyek megjelentek a Magazinban is

ebéd

Tejszínes brokkolis tőkehal

Így év elején ismét kicsit jobban odafigyelünk az étkezésünkre, úgyhogy jön majd jó pár olyan étel, amivel szeretném megmutatni nektek, hogy a diétás

Bővebben »
böjt

Lazacburger

Itt a nyár, így jöhetnek a grill és fagyi receptek sorban. Sok van a tarsolyomban, de most elsőként egy olyan hamburgert hozok nektek,

Bővebben »
ebéd

Rakott spárga

A tavasz számomra az eper és a spárga megjelenésével válik egyértelművé. Előbbit az egész család szereti,utóbbival időnként “harcot” vívunk, hogy mennyit lehetne itthon

Bővebben »
böjt

Kakaós chia puding

A hosszú hétvégén gondolom nem csak nálunk hangzik el a kérdés: mit eszünk? És valljuk be, amikor 4 napon keresztül kell változatosan reggelit-ebédet-uzsonnát

Bővebben »

Gasztroesemények

Túl a második éven

Tegnap ismételten abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem a Lidl által szervezett szakácskönyvbemutatón és az ezzel egybekötött sajtóvacsorán a Robinson Étteremben Budapesten. Az

Teljes cikk

Egy újabb mérföldkő

Aki olvassa a receptjeimet az tudja, hogy szeptember végén a Lidl meghívásának köszönhetően részt vehettem az idei, immáron harmadik alkalommal megrendezett Lidl borvacsorán, melynek helyszíne

Teljes cikk

Büszkeségeim

Hosszútávon
Kifőztük Magazin együttműködés
Bon Apetit Magazine
Első büszkeségem
Lidl szakácskönyv bemutató
bloglink