Sajtómegjelenések, események
Magazin
Sajtómegjelenések, események
Magazin
A Kifőztük Magazinban rendszeresen találkozhatsz velem! Lapozd át a Magazint és ha tetszik az Álomvilág Gasztro receptje készítsd el!

Receptek, melyek megjelentek a Magazinban is

Tejszínes brokkolis tőkehal
Így év elején ismét kicsit jobban odafigyelünk az étkezésünkre, úgyhogy jön majd jó pár olyan étel, amivel szeretném megmutatni nektek, hogy a diétás

Lazacburger
Itt a nyár, így jöhetnek a grill és fagyi receptek sorban. Sok van a tarsolyomban, de most elsőként egy olyan hamburgert hozok nektek,

Rakott spárga
A tavasz számomra az eper és a spárga megjelenésével válik egyértelművé. Előbbit az egész család szereti,utóbbival időnként “harcot” vívunk, hogy mennyit lehetne itthon

Steak szuvidálva, négyborsos mártással
Még a böjt elején ennek az ételnek a képével kérdeztelek meg titeket, hogy legyenek e húsos ételek is, így gondoltam eljött az ideje,

Fokhagymás sajtkrémmel töltött portobello
Ismét egy húsmentes fogás következik, ami a böjtben és amúgy bármikor jól jöhet a hétköznapokban, mert nagyon egyszerű és nagyszerű ételről van szó.

Kakaós chia puding
A hosszú hétvégén gondolom nem csak nálunk hangzik el a kérdés: mit eszünk? És valljuk be, amikor 4 napon keresztül kell változatosan reggelit-ebédet-uzsonnát
Gasztroesemények

Az étel iskolája, az élet iskolája? – új Lidl szakácskönyv Széll Tamástól
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Lidl immár 7. alkalommal megjelenő szakácskönyvét én már több, mint 2 hete a kezemben tarthatom, akkor vehettünk ugyanis

Sajtkészítő tanfolyam, és amit utána otthon alkottam
Talán kijelenthetem, hogy megtanultam gomolya sajtot készíteni, de persze még van hova fejlődnöm, viszont nagyon lelkesen kísérletezem. Az úgy kezdődött, hogy még tavalyelőtt Hugicámnak születésnapjára

Újabb borvacsora és immár az ötödik Lidl szakácskönvy
Idén immáron ötödik alkalommal jelentet meg a Lidl saját szakácskönyvet a karácsonyi készülődés ideje alatt, melynek bemutatóján én is részt vehettem Széll Tamás Stand25 bisztrójában.

Három a magyar igazság… remélem lesz még ráadás
El se hiszem, de már a harmadik Lidl szakácskönyv bemutatón vehettem részt a múlt héten az Urbán Betyárban, és remélem, hogy ez nem lesz az

Túl a második éven
Tegnap ismételten abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem a Lidl által szervezett szakácskönyvbemutatón és az ezzel egybekötött sajtóvacsorán a Robinson Étteremben Budapesten. Az

Egy újabb mérföldkő
Aki olvassa a receptjeimet az tudja, hogy szeptember végén a Lidl meghívásának köszönhetően részt vehettem az idei, immáron harmadik alkalommal megrendezett Lidl borvacsorán, melynek helyszíne