Sajtómegjelenések, események

Magazin

Sajtómegjelenések, események

Magazin

A Kifőztük Magazinban rendszeresen találkozhatsz velem! Lapozd át a Magazint és ha tetszik az Álomvilág Gasztro receptje készítsd el! 

Receptek, melyek megjelentek a Magazinban is

böjt

Kakaós chia puding

A hosszú hétvégén gondolom nem csak nálunk hangzik el a kérdés: mit eszünk? És valljuk be, amikor 4 napon keresztül kell változatosan reggelit-ebédet-uzsonnát

Bővebben »
édesség

Fahéjas babka

Kalácsot nagyon régóta sütök itthon, régebben csak húsvétkor, majd egyik évben Férjem megkérdezte, hogyha ilyenkor egy délután alatt megsütöm az egész család kalács

Bővebben »
ebéd

Gombás-spenótos lasagne

A lasagne nálunk gyakori vendég, ha hétvégén szeretnénk tésztás ételt enni, mert mégsem olyan egyszerű, sokkal mutatósabb, mint egy sajtos-tejfölös vagy egy mákos

Bővebben »
böjt

Smoothie bowl

A reggelit igyekszem sosem kihagyni, de a legtöbb alkalommal valamilyen szendvics kerül elém, melyek alapja általában saját sütésű kifli, kovászos kenyér vagy kalács.

Bővebben »
böjt

Fokhagymás sajtkrém

Emlékszem ezt a kencét egy nagy baráti grillezés után ettük először még gyerekkoromban, Édesanyámék barátainál. Már nagyon tele voltunk és épp indultunk volna

Bővebben »

Gasztroesemények

Büszkeségeim

Hosszútávon
Kifőztük Magazin együttműködés
Bon Apetit Magazine
Első büszkeségem
Lidl szakácskönyv bemutató
bloglink