Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Cukkini brownie
Régóta nézegettem a cukkini alapú süteményeket, mert ódákat zengtek róla, hogy amellett, hogy nagyon szaftosak, puhák lesznek, még egészségesek is. Hétvégén vendégeink jöttek, így gondoltam itt az ideje kipróbálni, és nem csalódtunk. A gyerekeknek nem árultam el, hogy mi van benne, csak miután már lelkesen megették az első szeleteket, és nem is hitték el.
Ami pedig ezt a süteményt még különlegesebbé teszi, az a Herbalife fehérje por, mellyel a napi fehérjebevitelünket is tudjuk fokozni.

Hozzávalók 16 szelethez:
- 30 dkg cukkini
- 1 tojás
- 1 ek. kókuszolaj
- 1 tk. vanília aroma
- 1 dl víz
- 10 dkg zabliszt
- 5 dkg Herbalife fehérje por
- csipetnyi só
- 2 ek. kakaó
- 7 g sütőpor
- 8 dkg datolyacukor
- 4 dkg erdei mogyoró
- 3 dkg étcsoki
Elkészítési idő:
30-40 perc
Sütési hőfok:

Elkészítés:
Lereszeljük a cukkinit, hozzáadjuk a tojást, a kókuszolajat, a vaníliai aromát, valamint a vizet. Egy tálban elkeverjük a száraz összetevőket: a lisztet, a fehérje port, a sót, a kakaót, datolyacukrot és a sütőport, majd hozzá adagoljuk a cukkinihez. Egy 20×25 cm-es tepsibe simítjuk a masszát, a tetejét megszórjuk csokicseppel és darabolt mogyoróval, majd 175 fokon, légkeveréses sütőben, 20-25 perc alatt megsütjük.

- Zso
- október 30, 2023
- 2:32 du.
- No Comments
Több recept:
-
Bodzás eperlekvárjúnius 19, 2021/
-
Hamburger, ahogy mi csináljukjúnius 19, 2020/
-
Bejglipudingjanuár 3, 2022/
-
Töltött cukkiniszeptember 13, 2022/