Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Kecskesajtos bruschetta chililekvárral és eperrel
Már jó rég volt WOWBox-os recept, de most elérkezett az idő, mert megihlettek a hűtőben lévő maradék alapanyagjaim.
Kétfajta chili termék is volt a legutóbbi dobozban, melyet még Ti is meg tudtok rendelni az oldalukon, az egyik közülük az én ingerküszöbömnek túlságosan erős, azonban van a családban olyan, akinek oda tudom ajándékozni. A chililekvár azonban már kezdettől fogva sejtettem, hogy inkább pikáns lesz, mint csípős és igazam is lett.
Volt még egy kevés lágy kecskesajtunk itthon és eprünk (hiszen az most eperszezonban folyton van itthon), így ebből készült el ez a kis szolid vacsora. Mennyiségek így valóban nincsenek is, tényleg ízlés szerint tegyétek rá a pirított kenyér vagy bagett szeletekre a hozzávalókat, az ízélmény garantált!!

Hozzávalók:
- kenyér vagy bagett szeletek
- lágy kecskesajt
- pár szem eper
- néhány levél bazsalikom
- „A Séf és a Kertész Chililekvár”
Elkészítési idő:
5 perc

Elkészítés:
A kenyér vagy bagett szeleteket megpirítjuk, rámorzsoljuk a lágy kecskesajtot, teszünk rá 1-2 kávéskanál chililekvárt, a tetejére 1-1 félbe vágott epret, majd egy kis bazsalikomot és már fogyaszthatjuk is.

- Zso
- június 7, 2022
- 12:27 du.
- No Comments
Több recept:
-
Rote Grützejúnius 10, 2024/
-
Paradicsomos káposztaáprilis 16, 2020/
-
Almás-körtés mascarpone tortamájus 16, 2020/
-
Puliszkatortaoktóber 25, 2022/