Sajtómegjelenések, események
Gasztroesemények
Magazin
A Kifőztük Magazinban is rendszeresen találkozhattatok velem!

Receptek, melyek megjelentek a Magazinban is

Fokhagymás sajtkrémmel töltött portobello
Ismét egy húsmentes fogás következik, ami a böjtben és amúgy bármikor jól jöhet a hétköznapokban, mert nagyon egyszerű és nagyszerű ételről van szó.

Kakaós chia puding
A hosszú hétvégén gondolom nem csak nálunk hangzik el a kérdés: mit eszünk? És valljuk be, amikor 4 napon keresztül kell változatosan reggelit-ebédet-uzsonnát

Fahéjas babka
Kalácsot nagyon régóta sütök itthon, régebben csak húsvétkor, majd egyik évben Férjem megkérdezte, hogyha ilyenkor egy délután alatt megsütöm az egész család kalács

Gombás-spenótos lasagne
A lasagne nálunk gyakori vendég, ha hétvégén szeretnénk tésztás ételt enni, mert mégsem olyan egyszerű, sokkal mutatósabb, mint egy sajtos-tejfölös vagy egy mákos

Smoothie bowl
A reggelit igyekszem sosem kihagyni, de a legtöbb alkalommal valamilyen szendvics kerül elém, melyek alapja általában saját sütésű kifli, kovászos kenyér vagy kalács.

Fokhagymás sajtkrém
Emlékszem ezt a kencét egy nagy baráti grillezés után ettük először még gyerekkoromban, Édesanyámék barátainál. Már nagyon tele voltunk és épp indultunk volna